Kontakt – podmienky používania – ochrana osobných údajov

Blogikon.sk

Kontakt:

  • Roman Plencner
  • roman@uxmedia.sk
  • +421 904 987 044

Autorské práva

Publikovanie a ďalšie šírenie textov, článkov a iného obsahu tohto webu bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora nie je povolené a je porušením zákona. Výnimkou sú krátke citáty = malé úryvky textu napríklad do recenzie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ako prevádzkovateľ tohto webu:

  • obchodné meno: Roman Plencner
  • IČO: 44465980, DIČ: 1034555544
  • sídlo = poštová a fakturačná adresa: Bruty 32, 94355, Bruty, SR
  • číslo živnostenskej registrácie: 460-24431, OU Štúrovo, odbor živn. podnikania

… v niektorých prípadoch, napríklad:

  • ak odošlete komentár formulárom na tomto webe,
  • ak sa príhlásite k odberu e-mailových noviniek na tomto webe,
  • alebo ak ma priamo kontaktujete…

… ukladám a spracovávam nasledovné osobné údaje, ak mi ich týmto úkonom poskytnete, napríklad:

  • meno a priezvisko,
  • e-mailovú adresu,
  • telefónne číslo,
  • obsah komunikácie.

Spracovanie osobných údajov podlieha nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov (…) známemu ako GDPR.

Aj tento web používa cookies:

  • cookies prvej strany = technické cookies na zabezpečenie fungovania tohto webu,
  • cookies tretích strán = analytické a marketingové cookies služieb Google Analytics a Google Ads.

Cookies sú malé neškodné súbory, ukladané prehliadačom do vášho zariadenia počas zobrazovania webových stránok.

Vďaka marketingovým cookies a reklamnému systému Google Ads vám môžeme po vašom odchode z tohto webu zobrazovať remarketingové bannerové reklamy, propagujúce nový obsah, služby a produkty z tohto webu.

Používanie a zber technických a analytických cookies je možné považovať za spracovanie osobných údajov na základe zákonného dôvodu, ktorým je oprávnený záujem prevádzkovateľa. Takéto použitie cookies je právne povolené na základe čl. 6 odst. 1 písm. f) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov (…).

Marketingové a reklamné cookies prevádzkovateľ spracováva na základe vášho súhlasu. Za súhlas je možné považovať nastavenie vášho prehliadača, ktoré ukladanie týchto cookies povoľuje. Prevádzkovateľ tohto webu používa marketingové cookies po dobu maximálne 365 dní. Súhlas môžete odvolať zmenou nastavenia internetového prehliadača:

  • cookies môžete kedykoľvek zakázať alebo vymazať v nastaveniach vášho internetového prehliadača,
  • prispôsobenú reklamu Google Ads (remarketing) môžete blokovať pomocou tohto bezplatného doplnku prehliadača od Google.

Spracovateľom zhromaždených cookies je spoločnosť:

  • Google LLC so sídlom: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, USA. Spoločnosť Google zverejnila informácie o tom ako používa cookies a prehľad typov cookies ktoré používa.

Na základe zákona na ochranu osobných údajov máte právo:

  • požadovať od prevádzkovateľa vysvetlenie ohľadne spracovania vašich osobných údajov, informácie o tom, ako a aké vaše osobné údaje spracováva, vyžiadať si prístup k týmto osobným údajom a ich kópiu, prípadne požadovať opravu alebo aktualizáciu vašich osobných údajov uchovávaných prevádzkovateľom,
  • požadovať od prevádzkovateľa výmaz vašich osobných údajov (čo bude prevedené, len ak oprávnený záujem prevádzkovateľa neprevažuje nad vašim právom na ochranu súkromia),
  • ak máte akékoľvek pochybnosti o tom, či prevádzkovateľ dodržiava svoje povinnosti ohľadne spracovávania a ochrany osobných údajov, máte právo obrátiť sa v tejto veci na prevádzkovateľa, na Úrad na ochranu osobných údajov, alebo na súd.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracovávať a chrániť vaše osobné údaje v súlade s GDPR a zákonom na ochranu osobných údajov, a nezdieľať ich s treťou stranou s výnimkou zákonných dôvodov a vyššie uvedených spracovateľov.

Platné od 27.7.2021.